Bijuteriile sunt cele care pot să facă până și o ținută simplă să atragă privirile asupra noastră. Totodată, ele sunt cele care ne fac să ne simțim frumoase și complete. Din fericire, există o multitudine de modele de bijuterii din care putem alege în orice moment. Cele de argint sunt potrivite pentru persoanele care nu vor neapărat să își golească conturile bancare cumpărându-le dar care totuși reistă în timp fără a-și pierde calitățile. Deși bijuteriile clasice sunt întotdeauna o alegere sigură, este totuși important să avem în vedere și tendințele vremurilor în care trăim. În 2019 putem să ne lăsăm imaginația să zboare fiind în același timp și în pas cu moda. 

În materie de coliere și lanțuri, modelele cu forme geometrice și lanțurile suprapuse sunt cele mai indicate a fi purtate pentru a fi în trend. Aceste modele sunt îndrăgite de toate feemeile deoarece au un aer tineresc dar totodată sunt și delicate și se pot asorta ușor cu majoritatea ținutelor. Ele sun potrivite nu doar pentru a fi purtate zi de zi ci și pentru a completa o ținută specială, pentru o seară în oraș sau o petrecere în timpul concediului de vară. Bijuteriile monedă sunt și ele în tendințe, așa că nu vă sfiiți să le purtați.

Nu toate doamnele și domnișoarele poartă lănțișoare ori coliere, însă majoritatea lor poartă cercei în mod constant. Din fericire, și în această materia putem alege dintre o varietate de modele care să completeze orice ținută. Anul acesta, pe lângă modelele clasice, care vor fi întotdeauna în tendințe, putem purta cu încredere și modelele earcuffs, care se potrivesc excelet oricărei reprezentante a sexului frumos, mai ales atunci când coafura lasă la vedere urechile doamnei sau domnișoarei care le poartă.

Inelele și brățările sunt și ele mai mult decât potrivite pentru a transforma look-ul oricărei femei. În 2019, inelele statement și brățările fixe sunt cele care vă asigură că sunteți trendy. Brățările fixe pot fi subțiri, groase, cu pietre sau fără, ele arată toate la fel de spectaculos, accentuând frumusețea unei încheieturi delicate și subțiri. Totodată, ele radiază putere, conferind forță oricărei ținute. Pentru doamnele care nu sunt fane ale brățărilor fie există o alternativă la fel de interesantă: brățările cu zale. Da, ele au mai fost în tendințe în urmă cu câteva decenii și revin acum în forță, reinventate.

Acestea sunt, așadar, bijuteriile trendy ale anului 2019. Evident, modelele clasice vor fi putea purtate oricând, ele fiind de regulă delicate și frumoase în combinație cu orice ținută. Bijuteriile de argint pot fi completate de detalii colorate, astfel încât ținutele să nu devină prea sobre sau simple. Lăsați-vă imainația să zboare și să nu vă fie frică să încercați modele noi.