Menu
Your Cart
20% REDUCERE la toate produsele

Noutati Fashion RSS Feed

12 Mar Cadouri memorabile pentru femei- bijuteriile de argint
Petrescu Isabella 0 49779
Alegerea cadoului ideal pentru o femeie se poate dovedi a fi o încercare grea pentru orice bărbat. Cadoul perfect trebuie să reflecte personalitatea persoanei căreia i se   dăruiește și trebuie să dovedească și aprecierea persoanei care o oferă, pentru persoana care o primește. Din acest motiv, bijuteriile sunt cele cu care nu se poate da greș. Exi..
01 Mar Ceasurile de argint – singurele accesorii de care ai nevoie pentru a-ți completa ținuta
Petrescu Isabella 0 2018
Ceasurile au devenit bijuterii în adevăratul sens al cuvântului, nu oar niște instrumente care să ne arate ora. Modelele lucrate cu mult gust și din materiale de calitate pot completa singure o ținută, fără a mai fi nevoie și de alte accesorii. Ceasurile de argint sunt unele dintre cele mai apreciate, având în vedere faptul că ele sunt rezistente, ..
12 Feb Bijuterii de argint- ce purtăm în 2019
Petrescu Isabella 0 1652
Bijuteriile sunt cele care pot să facă până și o ținută simplă să atragă privirile asupra noastră. Totodată, ele sunt cele care ne fac să ne simțim frumoase și complete. Din fericire, există o multitudine de modele de bijuterii din care putem alege în orice moment. Cele de argint sunt potrivite pentru persoanele care nu vor neapărat să își golească..
26 Jul Recomandari Bijuterii Vara 2019
Petrescu Isabella 0 6687
Recomandari Bijuterii..
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)