Menu
Your Cart
20% REDUCERE la toate produsele

Inele logodna

Inel argint cu aur alb White Fashion cu Elemente Swarovski
-46 %
Model: IAAWFES544
Inel argint cu aur alb White Fashion cu Elemente SwarovskiMaterial: Argint S925Vine insotit de Certificat de Garantie si Certificat de Calitate..
118 Ron 219 Ron
Model: IALCE547
Inel argint logodna cuplu EternityMaterial: Argint S925Vine insotit de Certificat de Garantie si Certificat de Calitate..
200 Ron
Inel argint cu aur alb Queen Crystalis
Top -14 %
Producător: Bijuterii Argint Model: IAAAQC58
Inel argint cu aur alb Queen CrystalisMaterial: Argint S925Vine insotit de Certificat de Garantie si Certificat de Calitate..
189 Ron 219 Ron
Inel argint regina
Top -32 %
Producător: Bijuterii Argint Model: IARK925
Inel argint reginaMaterial: Argint S925Vine insotit de Certificat de Garantie si Certificat de Calitate..
169 Ron 249 Ron
Inel argint logodna 2 Inimi
-41 %
Producător: Bijuterii Argint Model: IAL2I925
Inel argint logodna 2 InimiMaterial: Argint S925Vine insotit de Certificat de Garantie si Certificat de Calitate..
115 Ron 195 Ron
Inel logodna Elegance
-28 %
Producător: Bijuterii Argint Model: INELK
Inel logodna Elegance cu elemente swarovskiMarime :17Fiecare inel de logodna vine impachetat in cutie de bijuterii cu certificate gata a fi oferite cadou sau gata pentru cererile in casatorie.Vine insotit de Certificat de Garantie si Certificat de Calitate..
209 Ron 289 Ron
Inel logodna Papi Cute
-28 % Out Of Stock
Producător: Bijuterii Argint Model: INPCLK
Inel logodna Papi Cute creatie Kelan cu elemente swarovskiMarime :17Fiecare inel de logodna Kelan vine impachetat in cutie de bijuterii cu certificate gata a fi oferite cadou sau gata pentru cererile in casatorie.Declaratii de dragoste cu ajutorul bijuteriilor KelanBe fashion free be Kelan..
119 Ron 166 Ron
Inel logodna Together
-30 %
Producător: Bijuterii Argint Model: INTOLK
Inel logodna Together creatie Kelan cu elemente swarovskiMarime :17Fiecare inel de logodna Kelan vine impachetat in cutie de bijuterii cu certificate gata a fi oferite cadou sau gata pentru cererile in casatorie.Declaratii de dragoste cu ajutorul bijuteriilor KelanBe fashion free be Kelan..
189 Ron 269 Ron
Inel logodna argint cu aur alb LoveStory
-20 % Out Of Stock
Producător: Bijuterii Argint Model: INLAAK
Inel logodna argint cu aur alb LoveStoryMarime :17..
269 Ron 336 Ron
Inel logodna Chanell
-14 %
Producător: Bijuterii Argint Model: INCLK
Inel logodna Chanell creatie Kelan cu elemente swarovskiMarime :17Fiecare inel de logodna Kelan vine impachetat in cutie de bijuterii cu certificate gata a fi oferite cadou sau gata pentru cererile in casatorie.Declaratii de dragoste cu ajutorul bijuteriilor KelanBe fashion free be Kelan..
179 Ron 209 Ron
Inel logodna Cute
2 - 3 Days
Producător: Bijuterii Argint Model: INLCK
Inel logodna Cute creatie Kelan cu elemente swarovskiMarime :17Fiecare inel de logodna Kelan vine impachetat in cutie de bijuterii cu certificate gata a fi oferite cadou sau gata pentru cererile in casatorie.Declaratii de dragoste cu ajutorul bijuteriilor KelanBe fashion free be Kelan..
129 Ron
Producător: Bijuterii Argint Model: INLSK22
Inel logodna Serenitycreatie Kelan cu elemente swarovskiMarime :17Fiecare inel de logodna Kelan vine impachetat in cutie de bijuterii cu certificate gata a fi oferite cadou sau gata pentru cererile in casatorie.Declaratii de dragoste cu ajutorul bijuteriilor KelanBe fashion free be Kelan..
149 Ron
Producător: Bijuterii Argint Model: INLTLK
Inel logodna Tripple Love creatie Kelan cu elemente swarovskiMarime :17Fiecare inel de logodna Kelan vine impachetat in cutie de bijuterii cu certificate gata a fi oferite cadou sau gata pentru cererile in casatorie.Declaratii de dragoste cu ajutorul bijuteriilor KelanBe fashion free be Kelan..
159 Ron
Producător: Bijuterii Argint Model: INLLPK101
Inel logodna creatie Kelan cu elemente swarovskiMarime :17 (reglabil orice marime)Fiecare inel de logodna vine impachetat in cutie de bijuterii cu certificate gata a fi oferite cadou sau gata pentru cererile in casatorie.Vine insotit de Certificat de Garantie si Certificat de Calitate..
259 Ron
Afişare 1 - 14 din 14 (1 pagini)